Η couponity είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα που άλλαξε τον τρόπο δημιουργίας και διανομής των κουπονιών, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει η ίδια τον απόλυτο έλεγχο. Επίσης, οι λεπτομερείς μετρήσεις όλων των ενεργειών, βοηθούν στην βελτίωση της επιχείρησης, μελλοντικά.

Υποστηρίζεται από την epexergasia, την εταιρεία που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, και έχει ομολογουμένως κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αναπτύξουν σχέσεις αφοσίωσης με το κοινό τους, μέσω της on-line πλατφόρμας μας.

Γιατί couponity;

Σήμερα, είναι πλέον υψίστης σημασίας για όλες τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με το κοινό τους, να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, ώστε να έχουν αφοσιωμένους πελάτες. Οι επιχειρήσεις όμως, δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο ή δεν έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να πραγματοποιήσουν προώθηση των προϊόντων τους και μάλιστα μέσω ίντερνετ.

Πιστεύουμε ότι η λύση στο πρόβλημα αυτό, είναι η εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που σχεδιάσαμε, που έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε σε ελάχιστο χρόνο, η επιχείρηση να μπορεί να συνδεθεί με το κοινό της, να αυξήσει τους πελάτες της και την αφοσίωση τους.

Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και η κατάλληλη αξιοποίηση της, θα κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίσει.

Με την καινοτόμα προσέγγιση μας και μια παθιασμένη ομάδα, είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη.

Πως θα τα πούμε;

sales@couponity.gr
support@couponity.gr
+30 2410 533 573
+30 2410 533 229

Που θα μας βρείτε;

Βενιζέλου 153-155,
41221, Λάρισα

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 19:00
Σάββατο: 09:00 - 14:00

ΕΕΤΤ Α.Μ. 16-052

ΕΕΤΤ ΑΜ 16-052
Το couponity είναι μέλος του Greca

θέλετε τα τελευταία νέα;

Εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας

Πόσο χρόνο θέλετε για να φτιάξετε ένα καφέ;

Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο να φτιάξετε ένα κουπόνι, που δεν θα σας πάρει περισσότερο χρόνο από όσο σας παίρνει να ετοιμάσετε τον καφέ σας. Μπορεί και λιγότερο.

Couponity easy as coffee